Новини України

УПЦ МП – не Українська, не православна, не Церква – Роман Безсмертний  

Фото з відкритих джерел

УПЦ МП це не Українська, не православна, не Церква. Моспатіархату у нас не має існувати, а якщо там залишилися порядне духовенство та віряни, то вони можуть обрати будь-яку іншу Церкву.

Про це в ексклюзивному коментарі «Україні православній» сказав народний депутат України чотирьох скликань, один з авторів Конституції, моральний авторитет, Роман Безсмертний

«На мій погляд, те, що називається Московський патріархат то не Церква, то підрозділ ФСБ. Він не має права існувати. Якщо там є чесні та віддані віряни та священнослужителі, то їм місце у будь-якій іншій Церкві.Для мене це питання закрите, – сказав Роман Безсмертний, коментуючи журналістам УП питання доцільності заборони МП, – Українське суспільство, яке хоче заборони МП, зробило висновок на основі їхніх дій, досліджуючи документи. У цьому випадку аргумент що їх не заборониш, бо це не юридична особа не працює. Хоча то дійсно не юридична особа, то розвідувальна диверсійна організація, яка мімікрує під назву Українська Православна Церква. Вона не Українська, не православна, не Церква.

Нема такої церковної організації, є підрозділ ФСБ, який працює проти державного суверенітету, територіальної цілісності, гнітить свободу людину, здійснює диверсійну роботу. Віддані Богу люди повинні обрати нормальну Церкву».

Вам також має сподобатись...